Клетки

ГРИЗАЧИ
Покажи:
Сортиране по:
Casita е просторна, комфортна клетка за морски свинчета и зайци. С 20% повече височина на покрива спрямо стандартните клетки.Изработена от здрава пластмаса със горна част от боядисана телена мрежа. Със заоблен покрив, който може да се отваря. Оборудвана с хранилка, поилка, купа за храна, къщичка. С плъзгаща се врата. Размери : 96 x 57 x h 56 cm
173.00 лв.
Casita е просторна, комфортна клетка за морски свинчета и зайци. С 20% повече височина на покрива спрямо стандартните клетки.Изработена от здрава пластмаса със горна част от боядисана телена мрежа. Със заоблен покрив, който може да се отваря. Оборудвана с хранилка, поилка, купа за храна, къщичка. С плъзгаща се врата. Размери : 78 x 48 x h 50 cm
142.92 лв.
Размери: 46 x 29,5 x вис: 46,5 cm. Уникална клетка за хамстери с широка основа, която се стеснява нагоре, когато се издига като истинска вятърна мелница, пълна с големи остриета, които са свързани към колелото. Колоритно и забавно - това местообитание ще привлече вниманието на вашите деца и ще ги научи как да се грижат за косматото малко създание, като същевременно му осигуряват максимален комфорт. Клеткатаа е оборудвано с място за храна, поилка за вода и малка къщичка. Клетката има няколко нива, които са свързани чрез стълби и са предназначени за използване в различни часове на деня. Клетката е изработена от метална мрежа с покритие, гарантираща здравина и дълготрайност, докато пластмасовата основа осигурява достатъчно място за отпадъци, замърсявания и остатъци от храна. Лесна е, за да се поддържа чиста - клетката на хамстера на Magic Mill има страничен отвор за ежедневна поддръжка и различните нива могат да бъдат премахнати, когато е необходимо. Когато е време за основно почистване, дъното на клетката може напълно да се отдели.
63.60 лв.
Голяма клетка за зайци. Размери: 95 x 57 x h 46 cm Просторна къща подходяща за зайци и морски свинчета. Оборудвана с хранилка, поилка и купа за хранене, къщички за сън. Изцяло отваряща се врата в предната част за лесно почистване. Горната част може изцяло да се откачи от основата за основно почистване.
123.00 лв.
Клетка за морски свинчета с иновативна система за отваряне за пълна безопасност. С пластмасова основа и телена мрежа в бял цвят. Врата в предната част се отваря напълно. Оборудвана с поилка, купа за храна. Лесна за поддръжка и напълно разглобяема
69.20 лв.
Просторна и комфортна клетка за хамстери и др. малки гризачи. Оборудвана с гнездо за спане, купа за храна, поилка и колело. Пластмасова основа и горна част от телена мрежа в бял цвят. Основата може да се отдели от горната телена част за по-лесно почистване.
69.88 лв.
Клетка за морски свинчета. Размери: 77 x 48 x h 42 cm . Оборудвана с хранилка, поилка и къщички. Изцяло отваряща се врата в предната част за лесно почистване. Горната част може изцяло да се откачи от основата за основно почистване. Отделно се предлага и метална стойка с колела.
114.00 лв.
Клетка за големи и средни гризачи (морски свинчета, зайци и т.н.). Включва: 2 пластмасови поилки, 2 пластмасови купички, 2 пластмасови хранилки за сено, 2 пластмасови къщички. Размери: 140 x 71 x 51 cm Тегло: 11 кг Материал: пластмаса + метал, не е токсична за животни. Налични цветове: различни цветове.
397.00 лв.
Нагоре©2022 Aqua Terra Zoo | Изработка на Онлайн магазин от www.WDBG.eu