Доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над ******* лв. с ддс вкл.
При поръчки до ******* лв. с ддс вкл. доставката е 5 лв. с ддс.

 Поръчаните онлайн стоки могат да бъдат доставени, на посочения от купувача адрес, от куриерска фирма, в офис на куриер или друго според желанието на клиента. Доставката на поръчки над ******* лв. е безплатна. Във всички останали случаи разходите за доставка, когато тя е до дома или офиса на клиента или до офис на куриер, са 5 лв. и се поемат от клиента.

 

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 3 до 5 работни дни (в зависимост от наличността в склада) с изключение на поръчките, направени петък след 16 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 5 работни дни.

 

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя.

 

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, ние ще информираме клиента за тази ситуация.

 

Поръчаната стока ще бъде подобаващо опакована, заедно с придружаващите я документи. Имате възможност да отворите пратката и прегледате стоката, преди да платите на куриера. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

 

 

Нагоре©2022 Aqua Terra Zoo | Изработка на Онлайн магазин от www.WDBG.eu