Поводи

ЗА КУЧЕТА
Покажи:
Сортиране по:
CLUB C10-32 COLOURS - НАШИЙНИК Цветове: бял, лилав и зелен  Много лесни за настройка, цветове на серията „клуб“ са разнообразни, отличаващи се със съществен и прост дизайн. Произведени от найлон за кучета, много здрав материал, те напълно се адаптират към размера на врата на приятеля ви. Те също така предлагат солидна система за затваряне с клипс, лесна за настройка, благодарение на специалната плъзгаща се катарама.    
5.60 лв.
CLUB C10-32 НАШИЙНИК - син, зелен, червен, черен и розов​ Много лесни за настройка, цветове на серията „клуб“ са разнообразни, отличаващи се със съществен и прост дизайн. Произведени от найлон за кучета, много здрав материал, те напълно се адаптират към размера на врата на приятеля ви. Те също така предлагат солидна система за затваряне с клипс, лесна за настройка, благодарение на специалната плъзгаща се катарама.
4.80 лв.
CLUB C15-44 COLOURS - НАШИЙНИК​ бял, лилав и зелен Много лесни за настройка, цветове на серията „клуб“ са разнообразни, отличаващи се със съществен и прост дизайн. Произведени от найлон за кучета, много здрав материал, те напълно се адаптират към размера на врата на приятеля ви. Те също така предлагат солидна система за затваряне с клипс, лесна за настройка, благодарение на специалната плъзгаща се катарама.
7.60 лв.
CLUB C15-44 НАШИЙНИК Много лесни за настройка, цветове на серията „клуб“ са разнообразни, отличаващи се със съществен и прост дизайн. Произведени от найлон за кучета, много здрав материал, те напълно се адаптират към размера на врата на приятеля ви. Те също така предлагат солидна система за затваряне с клипс, лесна за настройка, благодарение на специалната плъзгаща се катарама.
6.90 лв.
Daytona G е найлонов повод за куче с иновативната конструкция на дръжката с ергономична форма и допълнително омекотявне, създаващо комфорт и гаранция за безопасно захващане. Цветове: кафяв, зелен и оранжев
12.48 лв.
Daytona Р е найлонов нагръдник за куче с мека подложка за максимален комфорт. Идеален за всякаква големина кучета. Устойчив, деликатен и удобен. Благодарение на пластмасовия регулатор можете да нагласите нагръдника според размера на кучето. Цветове: зелен и оранжев.
17.54 лв.
Нашийник Миазоо "Корсар" от естествена натурална телешка кожа. С подплата от мека кожа, метална плочка и метални шипове. Прелага се в цветове - натурал, черно и червено Размери: 3.0 / 60 см. 3.0 / 70 см. 
17.50 лв.
Нагоре©2022 Aqua Terra Zoo | Изработка на Онлайн магазин от www.WDBG.eu