Условия за ползване на сайта

 
Този уебсайт е собственост на „Уеб Дизайнс” ЕООД и всяко лице, което осъществи достъп до него, се съгласява с настоящите условия за ползването му. Уеб Дизайнс” ЕООД е регистрирана по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Русе, ул. „Райна Княгиня” № 2. Съдържанието на този уебсайт е със защитени авторски права.
Фирменото лого и надписът Уеб Дизайнс” ЕООД са запазена комбинирана международна търговска марка както и търговска марка на Европейския съюз, собственост на Уеб Дизайнс” ЕООД и са под закрилата на Закона за марките и географските означения и сродните му международни закони. Забранено е използването на фирменото лого за каквито и да било цели без изричното писмено съгласие на Уеб Дизайнс” ЕООД. Забранено е копирането, предаването, промяната и разпространението на част или на цялото съдържание на този уебсайт в каквато и да е форма, както и използването му за каквито и да било публични или търговски цели без предварителното писмено разрешение от Уеб Дизайнс” ЕООД. Зареждането и отпечатването на отделни страници и/или раздели от този уебсайт е позволено, само при условие, че нe премахвате фирменото лого, бележки за авторско право или други такива, свързани със собствеността. 
Посочените в този уебсайт имена на продукти или компании могат да са търговски марки или търговски имена на съответните им собственици. Забранено е използването на която и да е търговска марка, посочена в този уебсайт без разрешението на нейните собственици.
 

 
 
Уеб Дизайнс” ЕООД, неговите доставчици или трети лица, упоменати в този сайт, при никакви обстоятелства не носят отговорност за каквито и да е щети (в това число, но не само, щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или прекъсване на деловата дейност), произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт, други уебсайтове, свързани с този сайт или материалите, информацията и услугите, в който и да е от тях. 
Уеб Дизайнс” ЕООД не гарантира, че този уебсайт не съдържа грешки и че достъпът до него е непрекъсваем. 
Уеб Дизайнс” ЕООД не гарантира и не носи отговорност за съдържанието на други уебсайтове, към които има връзки от неговия уебсайт, както и за предложените продукти, услуги и други такива в същите сайтове.
Уеб Дизайнс” ЕООД си запазва правото да променя без предизвестие съдържанието на този уебсайт като не поема задължение да уведомява посетителите за настъпили такива промени.
 

 
Уеб Дизайнс” ЕООД администрира данните ви така, че съгласно Закона за защита на личните данни ви гарантира, че полага максимални усилия да запази сигурността и поверителността на всяка лична информация, която му е била предоставена от потребителите на този уебсайт и кандидати за работа. Предоставянето на лични данни е доброволно. 
Уеб Дизайнс” ЕООД не изисква от потребителите на този уебсайт да изпращат каквато и да е информация, представляваща лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни, с изключение на лицата, кандидатстващите за работа, и регистрираните в уебсайта клиенти по отношение на предоставяните от тях лични данни на лицата, които са упълномощени да получават от името на съответния клиент стоките, доставяни от Уеб Дизайнс” ЕООД.
Събирането и обработването на личните данни е само за служебни цели и се извършва през криптирана връзка, с ограничен достъп само от оторизирани лица, които се идентифицират в сайта с уникално потребителско име и пароли. 
Събраните лични данни не са предмет на продажба, отдаване под наем и/или предоставяне на трети лица под каквато и да е форма за маркетингови и/или други цели.
 

 
Всяка стока, закупена от Уеб Дизайнс ЕООД, може да бъде върната без причина в срок от 3 дни от датата на закупуване. Тридневният срок за връщане важи както за физически, така и за юридически лица, които са закупили техника от нас. Потребителят трябва да уведоми Уеб Дизайнс ЕООД в писмен вид, че се отказва от покупка без да дължи неустойка в рамките на 3 дни от датата на получаване на продукта.
- Върнатата стока трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка (аксесоари, упътвания, дискове, ръководства, транспортни кашони), включително транспортна опаковка, с приложена оригинална гаранционна карта и копие на платежен документ.
- Стоката следва да бъде без следи от употреба, без драскотини, наранявания, охлузвания, токов удар и други външни белези по корпуса и екрана. За лаптопи, нетбуци, таблети, смартфони - стоката трябва да е със защитни найлонови покрития около дисплея, клавиатурата и капака, ако е имало такива.
- Оригиналната опаковка трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена.
- Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
- При закупуване на няколко идентични продукта се позволява връщане на само 1 бройка разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са оригинални и не е повредена тяхната цялост;
Уеб Дизайнс ЕООД си запазва правото да откаже връщането на продукти от клиенти, които злоупотребяват с използването на тази услуга!
 
Замяна на техника и връщане на пари:
 
Паричната стойност на върнатия продукт може да се използва за закупуване на други продукти или да бъде върната на клиента до 14 дни от датата на връщане на стоката.
За да върнете закупената техника, моля попълнете поставения в комплекта формуляр и следвайте инструкциите написани на него.
Ако имате въпроси, свържете се с фирмата, от която сте закупили техниката. При проблем обадете се в централата във Русе на тел: +359(0)894 714 111 за допълнителна информация
 
Изключения:
 
Не се възстановяват суми за извършени услуги:
 
- ремонт;
- инсталация на софтуер;
- сключени застраховки на техниката;
- закупени допълнителни гаранции;
- транспортни разходи, такси при плащане и наложен платеж (при връщане на техника не се възстановяват разходите за транспорт, такси при плащане или наложен платеж, заплатени от клиента по време на покупката);
 
Не се възстановяват суми за:
 
- Стока, която не е в оригиналната опаковка или липсват части от нея, както и наранен, изтрит или скъсан сериен номер и/или гаранционна лепенка;
- Стока с лош вид и видими следи от употреба - драскотини по корпуса, клавиатурата, екрана, зарядни и др. драскотини;
- Видео и aудио записи, компютърни програми, игри и друг вид софтуер, които се предлагат в дигитален формат (на CD);
- Консумативи (батерии, тонери, канцеларски материали и др);
- Лаптопи и компютри с предварително инсталирана операционна система, ако същата е била изтрита и заменена с друга;
- Лаптопи Toshiba с регистрирана гаранция "No matter what" и "Reliability";
- Лаптопи Asus с регистрирана гаранция "Reliability";
- Продукти, на които е била сменена операциоанната система или други програми, които са присъствали при доставката на продукта;
- Оборудване, защитено от пароли, въведени от потребителя или конфигуриран по поръчка за потребителски акаунти, което предотвратява привеждане на устройството към първоначалното му софтуерно състояние;
- Специални поръчки (специална поръчка е стока, която не е налична в склада ни и ще бъде поръчана специално за конкретен клиент. Уеб Дизайнс ЕООД ще уведоми предварително клиента, че стоката е специална поръчка и за нея не важат условията за връщане на стоките);
- Принтери или мултифункционални устройства, на които консумативите са били разопаковани и монтирани;
 
Забележка:
 
Транспортните разходи са за сметка на клиента в следните случаи:
 
- Връщането е било отказано на основание едно или повече от изброени по-горе условия;
- Техниката е изпратена без предварително попълване на формуляра за връщане на продукт;
- Техниката е изпратена чрез друга куриерска фирма, различна от Speedy;
- Такса за липсваща окомплектовка, нарушен външен вид или софтуер
 
Уеб Дизайнс ЕООД си запазва правото да начисли допълнителна такса в размер от 15% до 50% от цената на придобиване, ако:
 
- част от пълната окомплектовка липсва (липсват аксесоари, опаковки, кабели, оригинални лепенки, ръководства за употреба)
- нарушена е оригиналната опаковка (повредена, скъсана, надраскана)
- клиентът е изтрил или повредил оригиналния софтуер, с който е закупена техниката
- клиентът е инсталирал какъвто и да е софтуер, различен от оригиналния, с който е закупена техниката и не е възстановил първоначалните фабрични настройки при връщане на техниката

 

 

 

Нагоре©2024 Aqua Terra Zoo | Изработка на Онлайн магазин от www.WDBG.eu